Standar

  • ASTM A193 A193M Standard Keterangan kanggo campuran-Steel lan Steel bolting kanggo suhu High utawa Service Pressure High lan liya Special Purpose
  • ASTM A320 A320M Standard Keterangan kanggo campuran-Steel lan Steel bolting kanggo Service Low-suhu
  • ASTM A325M-09 standar Keterangan kanggo Structural Bolts, Steel, Panas Dianggep 830 MPa Minimal tensile Strength
  • ASTM A563M Standard Keterangan kanggo karbon lan Alloy Steel Nuts (Metric)