Lajme

  • Ora Post: Jun-19-2017

    Temat vidë mund të shihet shpesh në shumë komponente mekanike. Ata kanë shumë aplikacione. Ka objekte të ndryshme të kenë ato. Ato mund të përdoren për fiksim. Vida, arrë-bulonave dhe studs që kanë temat vidë janë përdorur për fiksimin përkohësisht një pjesë në një tjetër pjesë. Ata janë përdorur për të j ... Lexo më shumë »

  • Ora Post: Maj-23-2017

    Duke përdorur trekëndësh fasteners thread vidhos, Tipi dhëmb diametër fije dhe katran Elements të gjitha standarde load quajtur temat standarde, tolerance me fije standarde dhe shenjat fije janë standardizuar, dhe numrin e linjës dhe drejtimi i fije, nëse nuk shprehet ndryshe, të vetme d . Nëse ... Lexo më shumë »

  • Ora Post: Maj-23-2017

    ASTM lëshuar një standard të ri në vitin 2015 (pas lëshimit të 2015 ASTM Vëllimi 01.08) e cila konsolidon gjashtë standardet aktuale bolting strukturore nën një specifikim ombrellë. Standardi i ri, ASTM F3125, titullohet "Specifikim për High fuqinë strukturore Bolts, Steel dhe Alloy Steel, Ai ... Lexo më shumë »