standardet

  • ASTM A193 A193M Specifikimet standard për Alloy-çelikut dhe Stainless Steel bolting për temperaturë të lartë apo të Shërbimit presion të lartë dhe qëllime të tjera Speciale
  • ASTM A320 A320M Specifikimet standard për Alloy-çelikut dhe Stainless Steel bolting për Shërbimin temperaturë të ulët
  • ASTM A325M-09 Standard Specifikimet për Strukturore Bolts, çeliku, ngrohjes trajtohet 830 MPa Minimum Forca elastik
  • ASTM A563M Specifikimet standard për karboni dhe aliazh çeliku arra (metrik)