wartos

  • Pos waktos: Jun-19-2017

    Threads screw bisa ilahar katempo di loba komponén mékanis. Aranjeunna mibanda loba aplikasi. Aya rupa-rupa obyek boga aranjeunna. Éta bisa dipaké pikeun fastening. Screws, nut-bolts na studs ngabogaan threads screw digunakeun pikeun samentara ngaropéa hiji bagéan dina ka bagian séjén. Éta téh dipaké pikeun j ... Read more »

  • waktos pos: Méi-23-2017

    Ngagunakeun triangular fasteners screw thread, tipe huntu diaméterna thread na pitch elemen sadayana beban baku disebut threads baku, kasabaran sareng thread baku jeung tanda thread geus standarisasi, sarta jumlah garis na arah benang, upami teu disebutkeun béda, dina hiji d . Lamun ... Read more »

  • waktos pos: Méi-23-2017

    ASTM ngarilis baku anyar dina 2015 (sanggeus pelepasan ti 2015 ASTM Jilid 01.08) nu consolidates genep standar bolting struktural ayeuna handapeun hiji spésifikasi payung. Standar anyar, ASTM F3125, anu judulna "spésifikasi High Kakuatan Struktural Bolts, Steel na Galunggung Steel, Anjeunna ... Read more »

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat!