standar

  • ASTM A193 A193M Standar spésifikasi Galunggung-Steel na steel Steel Bolting pikeun Suhu High atanapi Service tekenan luhur jeung lianna Tujuan Husus
  • ASTM A320 A320M Standar spésifikasi Galunggung-Steel na steel Steel Bolting pikeun Service Low-Suhu
  • ASTM A325M-09 Standar spésifikasi Struktural Bolts, Steel, Panas diperlakukeun 830 MPa Copélna Tensile Kakuatan
  • ASTM A563M Standar spésifikasi Karbon na Galunggung Steel kacangan (métrik)